Då & Nu

Tänkte visa en lo som jag gjorde till cc på http://jphobby.se som pågick under hela mars. Temat var nu & då och jag vann andra pris (genom lottning) med denna 

 

Det första kortet är taget när O är ungefär 3-4 månader (tror jag), det andra fotot är taget på dagis i höstas. Han är för det mesta en glad 4-åring, men jösses vilket humör som kommer fram ibland:-) tex när inte strumporna sitter som de ska, eller mössan är på sniskan, byxorna inte är istoppade i strumporna, eller.... listan kan göras lång, men som sagt en go kille.


Efter en skiss

Denna lo är efter en skiss som var med på Scrappiz påskcc. Jag hann inte bli färdig med den innan cc var över, men gjorde den färdig strax efter.Det är nog faktiskt första gången som jag blandar olika typsnitt och material på thickersen i ett och samma ord, men vad gör man när vissa bokstäver försvinner fortare än andra ? Jag kommer säkert göra det igen:-)

Kusinbarn

En kusin till mig, min yngsta (han är ju visserligen 34 i sommar, men dock min yngsta)  har blivit pappa till en liten pojke. Jag vet inte ännu vad gossebarnet ska heta men jag har gjort ett kort till de stolta föräldrarna.
Har gjort ett kort till som blev helt fel ;-)
Okej, här kommer historien:
En gammal kompis till mig som jag inte träffar jätteofta har två pojkar. Den ena fyller år på valborgsmässoafton och jag tänkte för en gångs skull vara ute i god tid. Jag gör ett kort med namn och antal år som han fyller, lägger kortet på tork och går i väg för att borsta tänderna. Då slår det mig att kortet jag precis lagt på tork är helt fel!!! Det är inte Simon som fyller 2 på valborg, utan hans storebror Leo som fyller 4. Simon fick ett kort på sin födelsedag. Nu blir det till att göra ett nytt kort med rätt namn och siffra, så kan det gå när man ska vara ute i god tid :-)
Här är iallafall kortet. Jag känner iof fler killar som heter Simon, men de har redan passerat 2-årsdagen!


 


Bloggcandy

Titta här vad man mycket fint man kan vinna hos http://ni-petryck.se/ , naturligtvis är jag med och tävlar :-)


Lite scrappat

Det var cc (cyber crop - tävling på nätet) på scrappiz i påsk och jag deltog i två tävlingar. Den ena utmaningen var att göra ett kort efter en skiss och använda papper från 3 olika företag. Det blev ett grattiskort.
Det andra bidraget är en lo som man skulle ha med minst tre foton och det skulle vara handskriven journaling. Fotona är tagna för snart tre år sedan när vi var i Valla med Öppna Förskolan.

Tänkte börja blogga!

Ja, jag tänkte att jag skulle börja blogga. Vad ska jag då visa och berätta? Jo, min stora hobby är ju scrapbooking och vad kan vara bättre än att blogga om just detta. Det kommer säkert också att bli en del skrivet och en del bilder om mitt andra stora intresse, bakning. Hoppas att det är någon som kommer att titta in här och gärna lämnar en kommentar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0