Jag har nå´t nytt att visa

Ja, kan ni tänka er? Jag har scrappat, fotat och lägger ut det på bloggen nu !!!

Det är snart sommarlov för barnen, de går bara två veckor till på dagis nu. I kommer ju att sluta och till hösten börja på skolan i förskoleklass, som hon längtar :-) Viss personal kommer att sluta på dagis :( Tyvärr.  Hur som helst så ville jag ge alla fröknar nånting och gjorde varsin liten bok till dem. Det blev mycket uppskattat.

Vet inte om ni tänkte på det, men till alla böckerna har jag använt Chatterbox-papper. Det var en stort favoritpappersmärke hos mig när jag började scrappa. Har letat djupt i pappersförrådet, tycker fortfarande om papprena:)

En av fröknarna tyckte att det var kul att hon fick en bok med sitt namn på. Hon hade frågat I var vi hade köpt den. -Köpt, den har ju mamma gjort ju, var I´s svar.


Trevlig midsommar på er! 

Så här skulle det ju inte bli...

Jag skulle ju inte börja blogga och sedan inte uppdatera den! Hur blev det så???

På pysselfronten har det inte hänt så mycket, eller vi var ju på 40 + 18 årsfest i helgen, där blev det ju inte heller nå´t pysslat men jag gjorde ett kort till 40-åringen. Tyvärr fotade jag inte :-( Till 18-åringen gjorde jag en ask som fylldes med ett presentkort, inte heller den blev fotad. Hur slarvig får man vara?

På söndag hoppas jag att få lite pysslat. Vi som fixar med Linköpingsträffen ska träffas för lite scrap och prat. Det längtar jag till, vi har alltid så trevligt när vi ses. Hoppas bara att mina foton som jag beställt hinner komma i morgon.

För några veckor sedan såg det ut så här i trädgården.RSS 2.0