Kort med "rätt" namn

I ett inlägg lite längre ner visade jag ett kort som blev helt fel ;-) Felet bestod i att jag gjort ett kort till fel barn! Men det rätta kortet visar jag nu, han har fyllt och förhoppningsvis har han också fått kortet.Leo fyllde på valborgsmässoafton och det gjorde även en gammal kompis, fast på det kortet fick jag lägga till en nolla efter fyran ;-)
Rabarberpaj

Jag har gjort årets första rabarberpaj idag. Tyvärr (?!)  hann vi nästan äta upp den innan jag fotade. Våra rabarber växer med en rasande fart och de är aldrig späda, utan blir jättegrova på en gång. Hur som helst så var det väldans gott med paj och rabarbersäsongen har bara börjat. 

På scrapfronten är det ganska lugnt. Sitter och plockar med mina saker lite varje kväll, men det blir inte just nåt gjort. Inspirationen är väl inte på topp, kanske för att skrivbordet ser ut som om det landat en mindre katastrof just bland mina pysselsaker ;-) Ska försöka att (vår)städa/röja i helgen så kanske man kan få till ett kort eller en lo. 

Jag tänker iallafall visa en lo som jag gjorde på Linköpingsträffen i mars. Det är ett av de första fotona med I sedan hon fick sina glasögon.
Tror att det var till en lifttävling. Alfabetet har jag lånat av Sara http://snorsk.blogg.se Tack för det vännen :)   

RSS 2.0